CRH SRBIJA
CRH SRBIJA
35254 PARAĆIN-POPOVAC, SRB
POPOVAC B.B.

035 572 200, CENTRALA
035 572 362, PRODAJA
011 3319 745, FABRIKA BETONA
035 572 207

CRH SRBIJA

CRH u Srbiji posluje u okviru CRH Grupe – jednog od najvećih proizvođača građevinskih materijala u svetu.

Cementara CRH Srbija smeštena je u centralnoj Srbiji, u selu Popovac, blizu Paraćina, 170 km južno od Beograda. CRH Srbija d.o.o. proizvodi šest vrsta cementa: za individualnu gradnju, dve klase čvrstoća cementa za fabrike betona, cement za visoke performanse, cement za proizvodnju suvih maltera i građevinskih lepkova i sulfatno-otporni cement niske toplote hidratacije. Osim toga, u ponudi ima i „NoviMal“ (vezivo za zidanje i malterisanje), kao i vezivo za stabilizaciju puteva.

Od 2006. godine otpočela je i sa proizvodnjom betona u Beogradu. Njene dve fabrike, u Krnjači i Dobanovcima, proizvode različite vrste visoko-kvalitetnog betona sa različitim klasama čvrstoće. Obe fabrike poseduju kompletno opremljene laboratorije koje imaju i sisteme za reciklažu betona. Dodatna prednost koju nudi svojim kupcima predstavljaju grejni sistem i sistem za hlađenje agregata, koji obezbeđuju proizvodnju i isporuku betona i tokom nepovoljnih vremenskih uslova.

Poseban sektor u CRH Srbiji, organizovan u okviru ćerke firme Ecorec, ima dugogodišnje iskustvo u tretmanu i proizvodnji alternativnih goriva iz sortiranog komunalnog otpada.

CRH Srbija d.o.o. poseduje sledeće sertifikate: ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001. Svake godine ulaže značajna sredstva u poboljšanje tehnologije proizvodnog procesa, u projekte zaštite životne sredine, kao i u program sponzorstva lokalne samouprave. U kompaniji je trenutno zaposleno oko 400 radnika i sa ponosom ističe da su ljudi njeno najveće bogatstvo.