VELUX krovni prozori i ostala rešenja

27.02.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Krovni prozor sa gornjim upravljanjem - GZL 1050

Originalni krovni prozor sa jedinstvenim gornjim upravljanjem. Elegantna ručka za otvaranje – novi dizajn kako bi otvaranje i zatvaranje jednom rukom bilo još lakše. Sada je dostupan sa integrisanom ventilacijom.

Krovni prozor sa donjim upravljanjem - GZL 1050 B

Upravljanje je omogućeno elegantnom ručkom koja se nalazi na dnu, a ovaj krovni prozor je naše preporučeno rešenje kada je potrebno ili poželjno ugraditi prozor visoko, na primer zbog visokog parapetnog zida. Dostupan je sa novim ventilacionim sistemom u dva nivoa kao standardnim i nudi fleksibilnu ventilaciju čak i kada je prozor zatvoren.

Krovni prozor sa gornjim upravljanjem - GLL 1055

Naš nov, energetski optimizovan prozor sa gornjim upravljanjem održava vaš dom toplim i visoko energetski efikasnim. Zahvaljujući novom „ThermoTechnologyTM“ izolacionom sistemu i dodatnoj dihtung gumi, ovaj prozor karakterišu odlične izolacione osobine. Jedinstveni prozor sa gornjim upravljanjem je pogodan za sve visine ugradnje, a gornje upravljanje vam daje mogućnost da postavite sto ili sofu ispod i da još uvek komforno otvarate prozor.

Krovni prozor sa donjim upravljanjem - GLL 1055 B

Zahvaljujući „ThermoTechnologyTM“ izolacionom sistemu, naš nov, energetski optimizovan krovni prozor ima superiornije izolacione performanse. Dakle, vaš dom je visoko energetski efikasan i postaje topao. Ostale pogodnosti su: dodatna dihtung guma za poboljšanu nepropustljivost vazduha i laminirano staklo za dodatnu sigurnost. Nedavno redizajnirana, pocinkovana ručka u donjem delu prozora, čini ovaj prozor pogodnim za ugradnje kod visokih parapetnih zidova kao i kod zidova sa velikim kosinama.

Krovni prozor sa gornjim upravljanjem - GLU 0055

Naš novi prozor bez dodatnog održavanja je idealan za kupatila i kuhinje ili prostorije gde želite belu boju. Njegovo termo-modifikovano drveno jezgro je pokriveno vodonepropusnim i poliuretanskim slojem koji je otporan na prašinu, što znači da pruža odličnu izolaciju i izdržljivost, a zahteva minimalno čišćenje i nije mu potrebno dodatno farbanje. Gornje upravljanje čini ga pogodnim za ugradnju na skoro svim visinama i savršenim za otvaranje i zatvaranje preko kade i lavaboa. Postoji mogućnost lake nadogradnje na daljinsko upravljanje.

Krovni prozor sa dvostrukim vešanjem - GPL 3070 i GPU 0070

Živite život sa predivnim panoramskim pogledom! Ovaj prozor sa dvostrukim vešanjem omogućava otvaranje tako da možete da se ispravite i prepustite spoljašnjem svetu. Savršen izbor kada želite da u svom domu imate osećaj kao da ste napolju. Druga prednost je laminirano staklo za dodatnu sigurnost i „ThermoTechnologyTM“ izolacioni sistem koji vas greje kada je napolju hladno.

Krovni prozor na daljinsko upravljanje - GGL 306021 VELUX INTEGRA® i GGU 006021 VELUX INTEGRA®

Ako želite vrhunsku udobnost, VELUX INTEGRA® krovni prozor na daljinsko upravljanje je rešenje. Dolazi sa potpuno novim daljinskim upravljačem sa ekranom osetljivim na dodir, tako da možete da kontrolišete i prozor i dodatne proizvode – kao što su unutrašnje roletne, tende  i spoljašnje roletne – iz bilo kog mesta u kući. Urađen senzor za kišu osigurava da se prozor zatvara automatski, ako počne da pada kiša. Dostupan je u obe verzije i na električno i na solarno upravljanje i predstavlja ultimativni krovni prozor za ugadnje van domašaja ili kada je potrebna dodatna udobnost.

Krovni balkon - VELUX Cabrio®

VELUX Cabrio® pretvara vaš krovni prozor u balkon za svega nekoliko sekundi, tako da možete da uživate na svežem vazduhu bez napuštanja vašeg doma. Svakom prostoru u potkrovlju pruža novu dimenziju – samo otvorite gornji element na gore, a donji ka spolja i zakoračite na vaš krovni balkon koji vam pruža najbolji mogući pogled. Otvaranje donjeg dela automatski podiže integrisanu ogradu koja će vam pružiti neophodnu sigurnost.

Više o krovnim balkonima i terasama

Vertikalni elementi

Dizajnirani tako da se mogu ugraditi direktno ispod VELUX krovnih prozora, vertikalni elementi su idealni za potkrovlja s visokim parapetnim zidom. Rezultat je fantastičan pogled na svet ispod vas i zid obasjan svetlošću u vašem domu.

Više o vertikalnim elementima

Prozori za ravne krovove

Naši prozori za ravne krovove su izuzetnog kvaliteta i omogućavaju vam  da donesete prirodnu svetlost u prostore za život ispod ravnog krova koji se često zanemaruju. Njihov jedinstven dizajn kombinuje kupolu i krovni prozor, što ga čini veoma energetski efikasnim jer ima besprekornu unutrašnju završnu obradu. Izaberite nas CVP prozor na daljinsko upravljanje ako želite da provetrite sobu samo pritiskom na dugme. Ugrađen senzor za kišu automatski zatvara vaš prozor sa prvim kapima, ili izaberite naš fiksni prozor za ravne krovove CFP za prostorije koje imaju i druge izvore ventilacije, ali im je potrebno više dnevne svetlosti.

Više o prozorima za ravne krovove

Svetlosni otvor

VELTA svetlosni otvor je posebno dizajniran za nenastanjena i neizolovana potkrovlja. Okvir je napravljen od borovine, a spoljašnji ram i krilo su od aluminijuma. Isporučuje se sa flotiranim staklom i integrisanom opšivkom. Krilo može da se otvara bočno, sa strane i odozdo na gore.

Više o svetlosnim otvorima

Svetlosni tunel

Sa VELUX svetlosnim tunelom, moguće je dobiti prirodnu svetlost čak i u najmračnijim delovima vaše kuće jer prenosi svetlost do 6 metara u prostoriju ispod. Idealni su za male sobe i uske prostore – kao što su hodnici, kupatila I prostorije bez prirodne svetlosti. Odlično su rešenje čak i kada su oblačni i zimski dani.

Više o svetlosnim tunelima

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Saša 10.12.2018.
Dok se ne presvuče asfalt Batrovci -Sremska...
Dejan Popovic 10.12.2018.
Svaka cast.
Lepa 20.11.2018.
Šta je sa nelegalnim objektima koji su izgr...
D 17.11.2018.
I sta ce se videti sa tog tocka koji ce bit...
Kordunas 12.11.2018.
Nadamo se skorom početku radova i kraju tog...