SET d.o.o. Šabac - STVARAMO ZAJEDNO!

01.08.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET d.o.o. Šabac posluje od 2003. godine, sa poslovnom vizijom u čijem središtu su znanje i rad.

- Naš tim je naša snaga, radimo sa ljudima i u korist ljudi, sa uverenjem da ništa nije teško, ne odustajemo, prilagođavamo se idejama, znanjem, organizacijom, a sa geslom STVARAMO ZAJEDNO - kažu iz preduzeća SET.

U timu je danas 180 zaposlenih, među kojima je 40 odsto visoko obrazovanih stručnih ljudi, spremnih da kontinuirano unapređuju svoja znanja i rad kompanije.

Slika 1. Stambeno-poslovna zgrada „Centar 5" Šabac

SET danas iza sebe ima veliki broj urađenih projekata i izvedenih objekata. Iskustvo u projektovanju se meri sa preko 1000 objekata - od stambenih zgrada do kompletnih fabrika, a u izvođenju sa preko 100.000m² izgrađenih objekata sopstvenom operativom.

Među brojnim realizovanim objektima su: Fabrika Yazaki u Šapcu, Fabrika Gorenje u Valjevu, Metalcinkara u Inđiji, Poslovni objekat Gorenje Studio u Beogradu, Bazen u Šapcu, tri stambene zgrade u naselju Stepa Stepanović u Beogradu, Naselje Dr Ivana Ribara sa preko 700 stanova u Beogradu... Ovo su samo neki od poslova koji se izdvajaju, mada se svakom pristupa sa jednakim profesionalnim entuzijazmom i posvećenošću.

Slika 2. Fabrika Yazaki, Šabac

Godine 2018. SET d.o.o. Šabac obeležava 15 godina postojanja i rada. Deceniju i po STVARA ZAJEDNO sa svojim klijentima, partnerima i saradnicima, nastojeći da ostvari viziju sa kojom je kompanija i osnovana, a to je stvaranje preduzeća koje će se, ovde u Srbiji, baviti sistemskim inžinjeringom na evropskom nivou kvaliteta i koje će omogućiti našim obrazovanim ljudima da rade u Srbiji, budu sa svojom porodicom, a da rade na velikim projektima i učestvuju u svetskoj raspodeli posla. Odatle i ime preduzeća SET - System Engineering Team.

Slika 3. Stambeno-poslovna zgrada „Centar 5" Šabac

Preduzeće SET d.o.o. Šabac od 2011.g. ima uveden standard SRPS ISO 9001:2008 i efikasno upravlja sistemima kvaliteta koji su njime definisani. U septembru 2013.g. preduzeće je uvelo i standarde ISO 14001:2004 (sistem menadžmenta životnom sredinom) i OHSAS 18001:2007 (sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednosti na radu). Na ovaj način je proširio već sertifikovan, postojeći sistem menadžmenta kvalitetom prema standardu ISO 9001:2008 i uveo Integrisani sistem menadžmenta.

Slika 4. Stambeno-poslovna zgrada „Centar 5" Šabac

Preduzeće za inženjering, konsalting, projektovanje i izgradnju SET d.o.o. osnovano je u novembru 2003. godine. Obavlja poslove planiranja, projektovanja i izgradnje građevinskih objekata u oblasti visokogradnje, od stambenih i stambeno - poslovnih do industrijskih objekata, u oblasti niskogradnje, projektuje od puteva do složenih infrastrukturnih objekata, a u oblasti hidrogradnje i projektuje i gradi.

Slika 5. Stambeno-poslovna zgrada „Centar 5" Šabac

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Ovo je predivno, Koliko god se držali priro...
Ja 02.10.2018.
Zaboravili su samo jednu sitnicu TERMITI�...
Ljiljana 16.09.2018.
Gde pronaci ovakvo kamenje? Imate li prepor...
Zoran Ciric 10.09.2018.
Lepo to zvuci nekome ko nema veze sa poslom...
emi 10.09.2018.
ovaj zakon ce verovatno sredinom veka biti ...