HORMANN SERBIA
HORMANN SERBIA
11272 BEOGRAD-DOBANOVCI, SRB
ŽITNA 9

011 7440 800
011 7357 670
011 7357 677
062 760 126
BOJAN SIMOVIĆ

HORMANN SERBIA

Marka HÖRMANN danas je sinonim kvaliteta, što je potpuno u duhu osnivača. Porodično preduzeće je sa više od 75 godina iskustva u proizvodnji vrata postalo vodeći proizvođač na tržištu i broj 1 u Evropi. To Vam pruža dobar osećaj prilikom kupovine Hormann vrata.

HÖRMANN razvija i proizvodi sve komponente vrata i motora. Njihovi visokokvalifikovani zaposleni rade intenzivno na novim proizvodima, stalnom razvoju i poboljšanju detalja. Tako nastaju patenti i jedinstvenost na tržištu. Dugoročna testiranja, pod realnim uslovima, obezbeđuju pouzdane serijske proizvode u Hormann kvalitetu.

HÖRMANN vrata i motori su stopostotno međusobno usklađeni i radi vaše bezbednosti testirani i sertifikovani od nezavisnih i priznatih instituta. Oni se izrađuju prema sistemu upravljanja kvalitetom DIN ISO 9001 i ispunjavaju sve zahteve evropske norme 13241-1.
Zahvaljujući izvanrednim tehničkim rešenjima i beskompromisnoj proveri kvaliteta kod HÖRMANN-a dobijate 10 godina garancije za segmentna vrata i 5 godina za motore.

Sve bitne komponente vrata i motora, poput segmenata, okvira, vođica, motora i upravljačkih kutija, HÖRMANN sam osmišljava i proizvodi. To garantuje veliku kompatibilnost vrata, motora i upravljačkih kutija. Kako bi se proizvodnja uvek održavala na jednako visokom nivou, koriste posebne sisteme proizvodnje, koji su zasnovani na njihovim idejama.

Prilikom osmišljavanja uvek paze na to da vrata i motor čine optimalno usklađen sistem. Dugoročna testiranja pod realnim uslovima garantuju proverene serijske proizvode na koje se možete osloniti.