SIBAR-CO
SIBAR-CO
17520 BUJANOVAC, SRB
KARAĐORĐA PETROVIĆA 41

017 7450 050
017 7450 544

SIBAR-CO

Firma SIBAR-CO bavi se proizvodnjom širokih i uskih brusnih traka svih dimenzija i granulacija, na podlozi od papira i od fleksibilnog i krutog platna. Brusne trake su namenjene svim tipovima brušenja i imaju široku primenu u drvnoj industriji, metalskoj industriji, industriji proizvodnje obuće i kože, industriji stakla, industriji obrade kamena.

Firma poseduje svoja dva proizvodna pogona, jedan u Srbiji, u Davidovcu kod Vranja i drugi u Republici Srpskoj (BiH), u Aleksandrovcu kod Banjaluke.

Profesionalna oprema za konfekcioniranje brusnih materijala, kao i sam izbor kvalitetnih industrijskih brusnih materijala, omogućuje firmi SIBAR-CO da u potpunosti zadovolji zahteve korisnika brusnih materijala.

Brusne trake su namenjene brušenju drveta (sve faze brušenja drveta, od kalibraže elemenata do završnog brušenja pred lakiranje), brušenju laka (međufazno brušenje laka i završno brušenje laka), brušenju svih vrsta metala i svih legura metala (gvožđe i sve legure gvožđa, čelik i sve legure čelika), brušenju kamena (sve vrste kamena, mermera i granite) brušenju stakla, brušenju plastike, brušenju guma svih tvrdoća, brušenju kože.

Za sve gore navedene radnje brušenja SIBAR-co može ponuditi široku lepezu brusnih proizvoda:

  • uske brusne trake (širine do 300 mm) na podlozi od papira i platna,
  • široke brusne trake (širine do 1400 mm) na podlozi od papira i platna,
  • brusni diskovi svih dimenzija (od ø75 mm do ø650 mm) na podlozi od platna – samolepljivi, na podlozi od papira i na podlozi od velura – čičak podloga,
  • brusni listići za ručno brušenje svih dimenzija i svih granulacija na podlozi od papira i platna,
  • jednostrani, dvostrani i četvorostrani brusni sunđeri za ručno brušenje,
  • brusne trake i brusne mrežice namenjene profesionalnoj ugradni parketa.