PAL MAL
PAL MAL
37240 TRSTENIK, SRB
PANA ĐUKIĆA 16

037 712 847
037 712 847

PAL MAL

U periodu ekonomskih i društvenih promena u Srbiji, početkom devedesetih godina, započinje stvaranje firme PAL MAL, najpre kao radionice za remont uređaja hidraulike i pneumatike, koja se na temeljima i u okvirima porodičnih vrednosti vremenom razvila u savremeno privredno društvo.

Višegodišnje stečeno znaje i iskustvo u Prvoj Petoletki Trstenik, svetski priznatom proizvođaču u oblasti hidraulike i pneumatike, bitan su osnov razvoja i napretka firme PAL MAL, a koja danas predstavlja siguran oslonac poslovnim partnerima kako u Srbiji tako i šire.

Privredno društvo PAL MAL d.o.o. Trstenik svoje poslovanje temelji i izgrađuje na pouzdanosti, kvalitetu usluga i iznad svega – stručnosti kadrova koji je vode.
PAL MAL je stekla zavidan ugled u prodaji delova iz programa hidraulike, pneumatike, zaptivnih komponenti, hidrauličkih cevi, hromiranih šipki, kao i cevi za instalaciju.

Pouzdan kvalitet, rokovi isporuke kao i veoma prostupačne cene osigurale su firmi dominantan položaj na tržištu, kako u Srbiji tako i šire.

Dugugodišnja saradnja sa renomiranim proizvođačima iz ove oblasti osigurava dobre poslovne odnose i sa dosadašnjim i budućim kupcima.

PAL MAL danas predstavlja vodećeg lidera trgovine, inženjeringa i usluga u oblasti hidraulike i pneumatike. U tom smislu je razvilo i steklo visok poslovni ugled, kako kod svojih kupaca tako i dobavljača.

Servis i ugradnja - Dugogodišnjim radom firma je u potpunosti osposobljena za vršenje remonta industrijske, vakuumske i kočne pneumatike, kao i hidraulike za kamionski i bagerski program, aggregate, cilindre i mašine bazirane na elektro-hidrauličkom upravljanju.

Hidraulika za kamionski, bagerski program, agregati, cilindri, i mašine bazirane na elektro-hidrauličkom upravljanju.

PAL MAL d.o.o. zastupa na teritoriji Srbije firme MP FILTRI, svetskog proizvođača filtera za hidrauliku i opreme za merenje zaprljanosti ulja kao i opreme za prečišćavanje ulja, WAIRCOM MBS firmu koja proizvodi pneumatske delove i koja se najviše afirmisala u drvnoj industriji, kao i firmu TOGNELLA koja proizvodi ventile za hidrauliku za visoke pritiske.