LOHMANN
LOHMANN
11107 BEOGRAD, SRB
USTANIČKA 128 A

069 555 0354
011 3471 567

LOHMANN

Kompanija LOHMANN je vodeći proizvođač obostrano lepljivih traka u Evropi. Ima preko sto pedeset godina tradicije u proizvodnji lepljivih traka i danas su globalno zastupljeni na tržištu i prepoznatljivi po kvalitetu i inovacijama. Osnovan 1851. godine, Lohmann je jedan od pionira na polju lepljivih traka, a danas je lider na tržištu koji je prepoznatljiv po visokotehnološkim industrijskim rešenjima, razvijenim i proizvedenim u Nemačkoj. Lohmann zapošljava preko 1700 ljudi širom sveta, poseduje 29 međunarodnih poslovnica i ekskluzivne partnere u preko 50 zemalja širom sveta.

Upotreba sistema lepljenja doživljava brzi rast u industrijskom sektoru. Lepljenje ima brojne prednosti u odnosu na druge tehnike spajanja: lakše je, čistije i bezbednije. Zahvaljujući precizno podešenoj snazi lepljenja, komponente se spajaju efikasno i precizno, što korisniku obezbeđuje najbolje moguće rešenje.
Inovativni građevinski materijali, tendencija ka smanjenju troškova i savremeni trendovi projektovanja su samo neki od izazova sa kojima se danas susreće građevinska industrija. Lohmann je partner koji pruža sigurnost putem najsavremenijih rešenja. Savremene obostrano lepljive trake pružaju brojne prednosti za korišćenje pri izradi i montaži fasada, prozora, vrata, krovova i enterijera. Lohmann takođe proizvodi i paronepropusne trake za građevinsku industriju vrhunskog kvaliteta.

Neke od tih prednosti su: trenutno lepljenje, lakoća korišćenja, velika sloboda pri dizajniranju i povećana energetska efikasnost. Zbog velike fleksibilnosti koju nude obostrano lepljive trake osetljive na pritisak, one se često koriste u automatizovanim procesima, što znači da nude prednosti i sa aspekta ekonomičnosti.

Lohmann nudi veliki broj standardnih, ali i „tailor made“ proizvoda, prilagođenih krajnjem korisniku. U ponudi se nalaze obostrano lepljive trake za lepljenje najrazličitijih materijala (metal, staklo, drvo, plastične mase, keramika...), u oblicima i dimenzijama koje odgovaraju korisniku. Sistemi lepljenja koji su razvijeni i proizvedeni u kompaniji Lohmann obezbeđuju izuzetno trajno i sigurno spajanje u unutrašnjim i spoljašnjim uslovima, kao i u uslovima velikih temperaturnih oscilacija i različitih vremenskih uticaja.

Standardni proizvodi se nalaze na lageru, dok je tehničko osoblje firme, zajedno sa inženjerima iz Lohmann-a na raspolaganju za pronalaženje najboljeg rešenja za svakog korisnika.

Ekskluzivni zastupnik kompanije LOHMANN na teritoriji Srbije je firma TODEY d.o.o. (http://www.todey.net/lepljivetrake.html)