EXPO LINE
EXPO LINE
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
ĐORĐA STANOJEVIĆA 11 G

011 6300 660
011 6300 659
DIVNA ILIĆ

EXPO LINE

Expo Line iz Beograda nudi kancelarijski nameštaj, odnosno profesionalna rešenja za opremanje kancelarijskog prostora. KancelarijskiNamestaj.rs je važan deo kompanije Expo Line i vodeća online prodavnica kancelarijskog nameštaja u Srbiji.

Kompanija Expo Line dugi niz godina bavi se distribucijom, proizvodnjom i trgovinom kancelarijskog nameštaja i prateće opreme za poslovne i privatne korisnike.

U okviru asortimana mogu se pronaći sledeći proizvodi: kancelarijski stolovi (radni stolovi, stolovi za sastanke), kancelarijske stolice (ergonomske i klasične radne stolice), fotelje, plakari, recepcije i ostali kancelarijski nameštaj kao što je nameštaj za opremanje konferencijske sale, direktorski kancelarijski nameštaj i sl. Veliki deo proizvoda nalazi se na lageru i isporučuje u roku od 24h ili 72h. Za ostale artikle isporuka je u roku od 7 radnih dana. Najveći deo asortimana isporučuje se besplatno na teritoriji čitave Srbije.

Svi proizvodi iz kategorije „Kancelarijski nameštaj“ opremljeni su blum i harn okovom. Pored sopstvenog proizvodnog programa kancelarijskog nameštaja, Expo LIne sarađuje sa velikim brojem odabranih dobavljača iz Srbije i inostranstva, sve u cilju izlaženja u susret zahtevima klijenata za što većim izborom i konkurentnom cenom

Pored širokog asortimana dostupnog 24 sata dnevno na online prodavnici, postoji mogućnost da, se u prijatnom ambijentu salona, pogleda deo ponude kancelarijskih stolova, plakara, fotelja i kaseta sa fiokama ili da se lično preuzme pošiljka kancelarijskog materijala.

Bez obzira da li je projekat opremanja mali ili veliki, tim dizajnera iz Expo Line može pomoći u odabiru pravog nameštaja pripemom Cad crteža i realističnih 3D modela.