AKVADOM
AKVADOM
21000 NOVI SAD, SRB
BULEVAR PATRIJARHA PAVLA 115

021 3022 348
060 0206 076
MILOŠ DUKIĆ

AKVADOM

AkvaDom d.o.o. u svom maloprodajnom segmentu deluje kroz salon moderne keramike i opreme za kupatila na adresi Bulevar Patrijarha Pavla 115 (bivši Somborski Bulevar) u Novom Sadu. 

Oformljen je prvi specijalizovan shop opreme za kupatilo gde kupci iz Novog Sada i Vojvodine mogu kupiti sve od početka do kraja potrebno za opremanje novog kupatila. Akcenat je stavljen na vrhunsku uvoznu keramiku (pločice za kupatilo, pločice za kuhinju, pločice za terasu, pločice za hodnik, staklene mozaike...) koja čini deo asortimana koji se uvozi direktno iz fabrika, što AkvaDom čini prepoznatljivim na tržištu. 

Na površini od 300m² prodajnog prostora objedinjen je celokupan asortiman uvozne keramike, sanitarija, kupatilskog nameštaja, tuš kabina i tuš paravana, opreme za fino uređenje (renoviranje ili adaptaciju) kupatila pri čemu nije zapostavljen ni instalaterski deo vodovoda i kanalizacije. Takođe, sarađuje i sa mnogim arhitektama i dizajnerima enterijera.

Koncept AkvaDom poslovanja jeste da klijenti i kupci nađu sve za kupatilo na jednom mestu (zaokruženi sistem nabavke) što omogućava širina robnog asortimana, kao i usluga koje nudi. AkvaDom robu uvozi direktno iz fabrika Italije, Španije, Turske, Češke, Nemačke, Litvanije, Poljske, Kine kao i od domaćih proizvođača.

Brendove koje zastupa su: Elpini ™, Seramiksan, KolpaSan, Rubineta Armal, Geberit, Kutahya ceramic, Keros ceramica, Alcaplast, Awd Interiors, Gorenje keramika, Grohe, Paini, HansGrohe, Aquatherm, Laufen, Zoom, Villeroy & boch, Argenta, ABK, Termorad, Thermal Seramik, Clage, Gambini, Metalac, Rosan, Elit inox, Peštan, Alcaplast, PinoArt,  Pozzi Ginori, Piramida, PlastBrno, Ideal Standard, Diplon, Remer, Paffoni, Zomar, Sika, Ceresit, Minotti, Isoflex, Tehnoexport, Mellerud i mnogi drugi...

Mogućnost cenovnog prilagođavanja tržištu je ono što daje dodatnu prednost AkvaDomu.

Saradnjom sa AkvaDomom ostvaruje se mogućnost kupovine kupatilske opreme po ekstra-povoljnim uvozničkim cenama. Prijatan ambijent prodajnog prostora i ljubazno osoblje, uvek spremno ga izađe u susret stručnim savetima jeste segment koji ova firma konstantno razvija u svom poslovnom nastupu. Isporuku robe vrši na adresu kupca vozilima iz sopstvenog voznog parka. Poštovanje rokova i kvalitetan servis jeste ono što se podrazumeva.

Široki asortiman čine: podne pločice, zidne pločice i dekori, staklani mozaici, sanitarije za kupatilo, bidei, lavaboi, monoblokovi, pisoari, stubovi i maske, wc šolje, wc daske, trokadero i sanitarija za osobe sa posebnim potrebama, baterije za bide, baterije za kadu i tuš kadu, baterije za lavabo, baterije za sudoperu, ispirači za pisoar, tuš kabine i paravani, hidromasažne tuš kabine, tuš kade, kade, hidromasažne kade, hidromasažni stubovi, usponski tuševi, tš ručice, tuš creva, tuš ruže, klizne šipke, izlivi i kolena, predzidni vodokotlići, ugradni vodokotlići, tasteri i tipke, rezervni delovi/montažni elementi, kupatilski nameštaj, ogledala , ormarići sa umivaonicima, sifoni, slivnici, tuš kanalice, tuš gredice, rešetke, vrata za kadu, brinoks creva, mešačke glave, perlatori, poklopci, slavine, sudopere, točkići za tuš kabine, ventilacione cevi i rešetke, ventili, virble, fug mase, hidroizolacije, prajmeri, lepkovi i silikoni, lajsne, dozatori za sapun, držači četkica, držači peškira, držači sapuna, držači toalet papira, držači ubrusa, kukice i vešalice, etažeri, tuš kanalice, setovi komplet galanterije, police, wc četke, držači za izlazak iz kade, gume za kade, kante, korpe za veš, održavanje kupatila, sušači, radijatori, grejalice, fenovi, ventilatori i aspiratori, stolice za kadu i kabinu, zavese za kupatilo, držači za zavese za kupatilo, program vodovoda i kanalizacije, cevi velikih promera.