VEKA AG
VEKA AG
11030 BEOGRAD, SRB
IZVORSKA 36/6

011 3057 181
063 222 076
011 3057 182
VLADIMIR TASEVSKI

VEKA AG

VEKA je vodeći svetski proizvođač PVC-profila za prozore i vrata na svim kontinentima.

Poreklo i glavno sedište VEKA Grupe je Sendenhorst, Nemačka. Ovde se još od 1969.  kreiraju rešenja koja klijentima širom sveta pomažu da budu uspešni.

Poseduje iskustvo, kompetentnost i poznavanje specifičnih zahteva svake zemlje. Sa više od 50 poslovnica i predstavništava, prisutna je na svim glavnim svetskim tržištima. Ova poslovna mreža omogućava joj da razume i ostvari pojedinačne želje i očekivanja više od 3,700 svojih partnera.

Kao porodična kompanija pruža sigurnost dugoročne i uspešne saradnje: od početnih ideja do gotovih profila sa sertifikatom. Sisteme karakteriše vanserijska trajnost i izuzetna lakoća izrade i montaže.

Shodno ovome je i  postala vodeći svetski proizvođač PVC profila za prozore, vrata i roletne, kao i sistema panela za gradnju, propagandu i industriju.
Kompanija po pitanju kvaliteta ima posebne zahteve, pa zato sama i razvija i proizvodi većinu alata koje koristi u proizvodnji.

Drugi govore o održivom razvoju a kompanija VEKA već 15 godina poseduje najveće i najmodernije evropsko postrojenje za reciklažu u Nemačkoj, kao i u Engleskoj i Francuskoj, potpuno precizan i najsavremeniji proizvodni proces, tehnologiju koja štedi energiju.

VEKA u širokoj paleti svojih proizvoda nudi profile sa raznolikim mogućnostima upotrebe: od prozora i kliznih vrata do roletni i grilja. Na raspolaganju je više od  1.600 različitih profila.

VEKA sistemi za prozore i vrata

VEKA prozori odgovaraju različitim prohtevima ne samo zbog svog atraktivnog dizajna, već i zbog izuzetnih tehničkih karakteristika, kao što su: postojanost materijala koji prozore čini dugotrajnim, višekomorni sistemi sa odličnim izolacionim svojstvima, zahvaljujući kojima se smanjuju troškovi grejanja i povećava stabilnost i sigurnost prozora. Optimalna zvučna izolacija obezbeđuje mir i komfor u vašem domu, a PVC-materijal, lak za održavanje i izuzetno postojan i otporan na sve klimatske uslove, pruža trajan atraktivan izgled prozoru. Čelično ojačanje prema VEKA smernicama garantuje visok nivo sigurnosti.

U okviru proizvodnog programa, VEKA nudi različite profile za prozore, ulazna i klizna vrata: ARTLINE 82, SOFTLINE 82, ALPHALINE 90, TOPLINE, SOFTLINE 70 i SWINGLINE, koji se razlikuju po dizajnu i tehnologiji.

VEKA prozori, ulazna i klizna vrata savršeno će se uklopiti u vaš dom, kada su oblici i boje u pitanju.

Više informacija možete pronaći:

Kvalitet. Poverenje. Sigurnost.

VEKA - za prozore dugog veka.
_____________________________________________________________________________________
Predstavnik za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju:
Vladimir Tasevski  
Mob: + 381 63 222 076
E-mail: vtasevski@veka.com  ili  vtasevski@veka.rs