TEXNI
TEXNI
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
AUTOPUT ZA NOVI SAD 296 E

011 7488 223
011 7488 224
011 3774 372
011 3774 384

TEXNI

Kompanija TEHNI S.A. osnovana je u gradu Xanthi u Severnoj Grčkoj 1988. godine, a njena početna delatnost bila je elektrostatičko farbanje metala (plastifikacija).

Zahvaljujući stabilnom i konstantnom napredovanju, kompanija je uspela da proširi svoje aktivnosti i sagradi novih 22.500 metara kvadratnih radnog prostora u kome se danas proizvode aluminijumski i pvc paneli za ulazna vrata, komarnici, aluminijumske obloge za blindirana vrata i aluminijumska vrata.

Pored ostalog, TEHNI poseduje dve farbare najsavremenijeg tipa za elektrostatičko farbanje, kao i dve za farbanje u imitaciji drveta (Decoral System). U ponudi je široka lepeza farbanja u ral bojama i farbanje u imitaciji drveta kao što je Golden oak ili Nusbaum. Za kvalitet farbanja poseduju međunarodni sertifikat „Seaside Class“ koji izdaje „Qualicoat“.

Vodeći položaj na tržištu kompanija je postigla zahvaljujući bogatoj paleti modela u ponudi, visokom kvalitetu svojih proizvoda, konkurentnim cenama kao i stalnim nastojanjima da obezbedi najbolju moguću uslugu za više od 1500 klijenata, preko svojih distributivnih centara.

Posvećenost stalnom poboljšanju kvaliteta potvrđuje i sticanjem međunarodnih garancija kvaliteta - standarda ISO 9001 Sistema Kvaliteta, ISO 14001 Ekološkog Atesta i  ELOT 1801 za Zaštitu Životne Sredine.

Neprekidnim pokretanjem programa investicija TEHNI se poslednjih godina učvrstio na grčkom tržištu kao jedna od vodećih razvojnih kompanija u oblasti aluminijuma.

Osim toga ulazI u širenje biznisa u okruženju i osniva firmu u Srbiji, u Beogradu 2003 god. (TEXNI-Beograd) i još dve kompanije u inostranstvu pod imenom TEHNI - u Poljskoj i u Nemačkoj i jednu  kompaniju u Bugarskoj pod imenom BCD. Time preuzima vodeći položaj i udeo na čitavom području Balkana i jugoistočne Evrope.

Istovremeno, učestvuje i na velikim međunarodnim sajmovima u nameri da privuče kupce iz čitavog sveta: Nirnberg, Pariz, Dubai, Istanbul, Peking i Beograd.

Na svom sajtu TEHNI je instalirao poseban program na srpskom jeziku koji omogućava svakom potencijalnom kupcu vrata da izabere svoj model vrata sa konkretnim dimenzijama, bojom, bravom, staklom i drugim karakteristikama i da za tako definisana vrata putem e-mail-a dobije od TEHNI-ja cenu.

Konfigurator se nalazi na linku: http://tehni.doors-100.com/rs