ARHI.PRO
ARHI.PRO
11118 BEOGRAD, SRB
CERSKA 29

011 3089 627
011 3088 609

ARHI.PRO

Arhi.pro je srednje preduzeće sa sedištem u Beogradu i od kada je osnovano, 2002. godine, do danas, preduzeće Arhi.pro je postalo jedno od vodećih konsultantskih, projektantskih i izvođačkih kompanija u regionu.

Sa brojem od oko 160 zaposlenih koji raste, Arhi.pro svojim klijentima pruža potpunu uslugu projektovanja i kompletnu podršku u oblasti građevinske industrije, inženjeringa, izvođenja završnih zanatskih radova i radova koji se tiču građevinskih instalacija, kao i u oblasti projektovanja, proizvodnje i montaže nameštaja. Arhi.pro učestvuje u razvoju različitih projekata u fazi projektovanja i/ili izvođenja, imajući različite uloge i odgovornosti, od podrške i konsaltinga do uloge autora i vodećeg projektanta. Tako široko profesionalno iskustvo čini Arhi.pro jednom od vodećih kompanija u regionu, sa ogromnim iskustvom i sposobnošću da reaguje u svim mogućim scenarijima.

Inostrani klijenti mogu da se oslone na Arhi.pro kao kompaniju koja je upoznata sa lokalnim zakonima, pravilima i propisima, pružajući svu neophodnu podršku tokom svih faza razvoja projekta, kao i tokom procesa dobijanja svih potrebnih saglasnosti, odobrenja i dozvola.

Preduzeće se sastoji od matičnog dela i tri specijalizovana ogranka. Izvan Srbije su osnovana dva predstavništva, u Crnoj Gori i u Makedoniji.

Matični deo preduzeća se bavi projektovanjem u oblasti arhitekture i dizajna enterijera, kao i izvođenjem završnih zanatskih radova u građevinskoj industriji, a specijalizovan je u oblasti korporativne arhitekture, razvoja brend standarda i ‘„design&build’’ usluga.

Arhi.pro Project je ogranak koji se bavi projektovanjem velikih objekata i kompleksa, sa projektantskim timom sastavljenim od stručnjaka iz oblasti arhitekture, građevinskih konstrukcija, mašinskih, elektroenergetskih i instalacija vodovoda i kanalizacije. Arhi.pro Project, sa vrhunskim konsultantskim i projektantskim timom, pruža klijentima kompletnu profesionalnu podršku tokom razvoja projekta, kroz faze iniciranja, planiranja, izvršenja, praćenja, kontrole i zatvaranja.

Arhi.pro Elektronika je ogranak koji se bavi projektovanjem i izvođenjem radova iz oblasti elektroenergetskih instalacija niskog i srednjeg napona, telekomunikacionih i signalnih sistema.

Arhi.pro Furniture je ogranak koji se bavi stolarskom proizvodnjom u okviru koga se projektuje i proizvodi kancelarijski nameštaj i elementi za opremanje prostora najrazličitijih namena.

Arhi.pro je preduzeće koje omogućava profesionalno i stručno usavršavanje u skladu sa najvišim priznatim standardima u svim oblastima organizacione strukture, rad na prestižnim projektima, saradnju sa internacionalnim projektantskim timovima i dobre uslove rada u dobrom radnom okruženju.

Arhi.pro je u većem broju ljudstva stekao obuke za FIDIC principe ugovaranja poslova, i za obuke za projektovanje u LEED sertifikacionom sistemu.