TARKETT SEE
TARKETT SEE
21400 BAČKA PALANKA, SRB
INDUSTRIJSKA ZONA 8

021 7557 649

TARKETT SEE

Kompanija Tarkett je jedan od vodećih svetskih proizvođača podova uz bogatu istoriju preko 130 godina. Tarkett-ova usmerenost ka kupcima, iskustvo i posvećenost inovacijama nastavljaju da obezbeđuju čvrst dokaz vizije njenih ljudi i njihove želje da neprestano pronalaze nova rešenja.

Ako ste arhitekta, dizajner enterijera, Tarkett partner u prodaji - pronađite showroom u Beogradu na adresi Nebojšina 20, kako bi Tarkett pronašao najbolje rešenje za vaše najrazličitije projekte.

Tarkett SEE Showroom – Beograd je idealan prostor za sve potrebne konsultacije ili informacije. Saznajte više o proizvodima: LVT, vrhunski višeslojni parket, linoleum, sportski podovi i mnogi drugi. Da li imate pitanja u vezi sa karakterističnim zahtevima arhitektonskih projekata, dizajnom enterijera, o prodaji i slično? Pronađite odgovor u Tarkett Showroomu, gde možete pogledati i željene uzorke podova i upoznati se sa njihovim karakteristikama.

Tarkett nudi rešenja za sve prostore kao što su: stambeni, ugostiteljski, prodajni, poslovni objekti, obrazovne i zdravstvene ustanove i prostori za sport.  Uverite se u kvalitet i primenu velikog broja Tarkett rešenja u svim segmentima.

KATEGORIJE