RAIFFEISEN LEASING DOO BEOGRAD
RAIFFEISEN LEASING DOO BEOGRAD
11070 NOVI BEOGRAD, SRB
ĐORĐA STANOJEVIĆA 16

011 2207 400
011 2289 007

RAIFFEISEN LEASING DOO BEOGRAD

Raiffeisen Leasing d.o.o. Beograd je jedna od vodećih lizing kompanija u Srbiji, koja svojim klijentima nudi finansijski lizing svih vrsta vozila i opreme. Kao prva lizing kompanija na domaćem tržištu, nakon punih 15 godina uspešnog poslovanja, Raiffeisen Leasing je visoko prepoznatljiv brend, kome je poverenje poklonio veliki broj kompanija i građana.

Raiffeisen Leasing d.o.o. je u vlasništvu Raiffeisen banke a.d. Beograd, a osnovan je zajedničkim ulaganjem Raiffeisen banke a.d. Beograd i Raiffeisen-Leasing International GmbH, članice Raiffeisen Bank International, jedne od vodećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi. Negujući visoke profesionalne standarde svojih osnivača, Raiffeisen Leasing nudi svojim klijentima proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta, ulažući kontinuirane napore da zadovolji potrebe svojih klijenata i dobavljača.

Pored finansiranja vozila, Raiffeisen Leasing u svojoj ponudi ima i finansiranje građevinske, medicinske, telekomunikacione i ostalih vrsta opreme.

Visoko profesionalan i iskusan tim Raiffeisen Leasing-a potpuno je posvećen saradnji sa klijentima, kao i stalnom unapređenju i razvoju proizvoda i usluga, u skladu sa tržišnim kretanjima i potrebama klijenata.

Pored sedišta u Beogradu, Raiffeisen Leasing ima ogranke u Novom Sadu i Čačku.