MONTAŽA PLUS
MONTAŽA PLUS
11160 BEOGRAD, SRB
VITEZOVA KARAĐORĐEVE ZVEZDE 85

011 2832 858
064 1119 403
060 5050 814
011 3049 478

MONTAŽA PLUS

Montaža Plus d.o.o. je firma osnovana 2003. god. u Beogradu, bavi se izvođenjem završnih radova u građevinarstvu. Specijalizovana je za izvođenje sledećih radova: suva gradnja, molerski i fasaderski radovi kao i rekonstrukcija i adaptacija stambenih, poslovnih, komercijalnih, javnih i industrijskih objekata.

Dugogodišnje iskustvo i urađeni poslovi koristeći najsavremeniju tehnologiju svrstavaju je u sam vrh firmi koje se bave ovom granom građevinarstva.

Sistemi i materijali koje koristi u skladu sa standardima su: Knauf, Rigips, AMF mineralni plafoni, Armstrong mineralni plafoni, JUB, Bekament o Maxima.

Firma sarađuje sa arhitektonskim i projektnim biroima tako da pored neposrednog izvođenja često učestvuje u kreiranju najboljih rešenja za svoje klijente.
Zadovoljni klijenti su njena najbolja referenca: Studio B, dm drogerie markt, NATUZZI salon nameštaja, RTS, Siemens, Energoprojekt, Cores, ComTrade, Mercator centar, TAS 011, Europart, Flux Group, Halooglasi, BG Pijace, Ritam Inženjering, STRABAG d.o.o., kao i mnogi drugi manji objekti, kafići, butici i stambene jedinice.

Pored stalno zaposlenih, zbog obima posla, često sarađuje sa više podizvođača kojima se pruža potpuna podrška u vidu sopstvenog transporta, više aluminijumskih skela za radove na visini kao i savremeni alati za izvođenje složenih enterijerskih formi.

Firma je nastala, postoji i konstantno se razvija zahvaljujući sledećim načelima:
        - kvalitetu izvedenih radova,
        - brzini izođenja istih,
        - korišćenju savremenih materijala i alata,
        - poštovanju standarda,
        - komunikaciji i fer odnosu sa klijentima i kooperantima,
        - fleksibilnošću.