Tehnika ispiranja – made by TECE

15.07.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Kao ponuđač sistema, TECE razmišlja o celovitim rešenjima pa je tako jedno od izvanrednih svojstava TECE vodokotlića njegova univerzalnost. Aktivacijom odozgo ili spreda, s jednim ili dvokoličinskim ispiranjem, različitih ugrađenih visina u mokroj ili suvoj ugradnji – za sve se primene koristi isti vodokotlić. Njegova unutrašnja konstrukcija je u velikoj meri ista, a time su rezervni delovi uvek kompatibilni. Vodokotlić radi izuzetno tiho, što su potvrdila i mnoga stručna ispitivanja buke, između ostalih i ispitivanje sprovedeno na Frauenhofer insititutu u Nemačkoj.

Ekonomično svojstvo TECE vodokotlića potvrđuje i WELL Label (Water Efficiency Label) prema kojem je TECE vodokotlić osvojio 4 zvezdice što je najbolja klasifikacija u području kućnih instalacija („Home“), pri čemu se naglasak stavlja na uštedi vode dok je TECElux WC terminal osvojio maksimalnih 6 zvezdica za područje javnih sanitarnih prostora („Public“) gde se pre svega ocenjuje higijena.

Tehnika ispiranja – made by TECE
WELL Label Home i WELL Label Public

TECE kao stručnjak za tehniku ispiranja, ekskluzivno uz svoj vodokotlić predstavlja i kompletan asortiman aktivacionih tastera za WC i pisoare. Naime, svaki model TECE aktivacionog tastera odgovara bilo kojem modelu TECE vodokotlića. Ponuda se proteže od funkcionalnih i estetskih rešenja za osnovno uređenje u privatnom i javnom području pa sve do neobičnih dizajnerskih rešenja.

Među njima i inovativan proizvod kao što je TECEloop aktivacioni taster s modularnim sistemom iz kojeg, odabirom između 13 različitih boja poklopaca i 8 različitih boja tastera, proizlazi čak 104 različite kombinacije boja. Zatim TECEsquare koji je za svoje rešenje osvojio „Red Dot Award“.

Tehnika ispiranja – made by TECE

Aktivacioni taster TECEloop

Jedinstvenost kod staklenih rešenja TECEloop i TECEsquare predstavlja mogućnost ugradnje u ravni zida, što otvara dodatne mogućnosti za uređenje kupatila.

Tehnika ispiranja – made by TECE

Aktivacioni taster za ispiranje TECEsquare

Uz svu različitost pojedinih proizvoda jedna im je odlika zajednička, a to je njihova univerzalna primenjivost.

Pomoću konfiguratora na web stranici www.tece.hr, moguće je odabrati model tastera koji najbolje odgovara vašem dizajnu kupatila.

TECE je firma koju pokreću pitanja: Može se li se ovo učiniti bolje, brže, jednostavnije – atraktivnije?

Ta su pitanja dovela do novog standardnog rešenja za ugradni vodokotlić, popularno nazvan TECElux. Pritisak i ispiranje pripadaju prošlosti. Dizajnerski usavršen WC terminal objedinjuje čak četiri inteligentne funkcije: odsis neugodnih mirisa, aktivaciju dodirom, podešavanje po visini, te pametan spoj, a takođe je pogodan za ugradnju tuš WC-a i kompatibilan s većinom modela keramike za WC. Dvodelna staklena ploča, koja ostavlja tehnologiju sakrivenu iza zida, dostupna je u beloj i crnoj boji – čime su uveliko proširene mogućnosti uređenja kupatila.

Dodatna prednost TECElux-a je njegova nadogradivost različitim funkcijama.

Tehnika ispiranja – made by TECE

TECElux

Tehnika odvoda – inovacija koja osvaja kupatila

Zahvaljujući inovativnim rešenjima firme TECE, dizajniranje kupatila kao i prostora za tuširanje dobija novu dimenziju.

Arhitekte i dizajneri kupatila već su davno prepoznali trend wellness oaze u sopstvena četiri zida. Nažalost tehnička i prostorna ograničenja često sužavaju mogućnosti uređenja i oblikovanja. Sistemom TECEdrainline tuš kanalica, koje su ugrađene u nivou poda, omogućeno je nesmetano kretanje, bez prepreka ili stepenica, u celom kupatilu.

Odvod je premešten na ivicu i u sam pod čime su uklonjene sve prepreke u kupatilu. Prednost: tuširanje je od sada moguće bilo gde – čak i u sredini prostorije. Dosadašnja kruta ograničenja zamenjuje neočekivana sloboda kretanja. Tuširanje u nivou poda ne samo da je ugodnije i sigurnije, nego i optički deluje opuštenije: čak i mala kupatila deluju prostranije. Idealno rešenje i za kupatila bez prepreka, kada fizička ograničenja korisnika zahtevaju isključivo tuš u nivou poda.

Tehnika ispiranja – made by TECE

Tuš kanalica TECEdrainline

TECEdrainline asortiman sastoji se od sedam različitih dizajniranih rešetaka od plemenitog čelika u poliranoj ili četkanoj obradi te priključka „plate“ koji omogućava adaptaciju u skladu s podom. Dostupne su kao ravno i ugaono rešenje u raznim standardnim veličinama.

Takođe su u ponudi kanalice sa staklenim umetkom u tri različite boje: bela, crna i zelena. Stakleno izvođenje je moguće samo na ravnim kanalicama.

Novo u asortimanu TECEdrainline je „nevidljiva“ ravna kanalica za prirodni kamen s nosačima od plemenitog čelika. Podovi od prirodnog kamena imaju svoj nepogrešivi šarm. Međutim, instalacija u takvu vrstu poda, često je i vrlo nepraktična. TECE je zato razvio posebnu kanalicu za prirodni kamen koja čini instalaciju i zaptivanje mnogo jednostavnijim.

Pomoću konfiguratora na web stranici www.tece.hr moguće je definisati različite varijante tuš kanalica u okruženjima s različitim poklopcima.

Sve kanalice izrađene su od plemenitog čelika, bez procepa i vijaka te su time vrlo jednostavne za čišćenje i održavanje uz visoki nivo higijene.

Za više informacija o TECE proizvodima posetite web stranicu www.tece.hr

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mladen 20.08.2019.
Mogao je put za Cacak i preko Panceva, srec...
Nikola K. 12.08.2019.
Oni koji to rade nisu normalni. Taj kip je ...
Goran 10.07.2019.
Kada ce da se uradi put Sremska gazela u Do...
Dragana Tošić 27.06.2019.
Poštovani, molim Vas za kontakt firme u S...
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...