VEKA - kvalitetan profil

16.04.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija VEKA AG je jedan od svetskih lidera u oblasti proizvodnje i prodaje prozorskih profila, profila za ulazna i klizna vrata, roletni i specijalnih profila od PVC-a. Bilo da je reč o zaobljenim ili ravnim profilima, VEKA sistemi SOFTLINE 82, SOFTLINE 76, SWINGLINE 70, SOFTLINE 70, i EFFECTLINE 70 uvek daju odgovarajući oblik konkretnom objektu. Svaki od ovih sistema se odlikuje poznatim VEKA kvalitetom koji zadovoljava najviše kriterijume funkcionalnosti, sigurnosti i izolacije.

Kompanija VEKA godinu za godinom, beleži uspehe na našem tržištu i to nije slučajno. Sve što smo postigli zasnovano je na principima koje dosledno primenjuje:  

  • Kvalitet – odnosno primena svih mera neophodnih za postizanje vrhunskog kvaliteta, u skladu sa standardima koji važe u svim zemljama u kojima se prodaju proizvodi kompanije VEKA. Prozori od VEKA profila sa debljinom zida klase A, koja podleže EN 12608, su istovremeno vrhunski stabilni i sigurni, i pritom štede energiju. Doslednost u pridržavanju standarda kvaliteta  je ujedno i osnov poslovnog uspeha naših partnera na tržištu.
  • Fleksibilnost u oblikovanju - VEKA profili pružaju neograničene mogućnosti dizajna zbog velikog broja oblika i širokog spektra atraktivnih boja.
  • Brzina isporuke - klijent može da dobije baš sve profile koje je poručio, u veoma kratkom vremenskom roku.

VEKA program je fleksibilan i raznovrstan

VEKA višekomorni (pet, šest i sedam komora), profili proizvode se u više različitih sistema, koji se razlikuju po dizajnu i tehničkim osobinama: vi imate mogućnost izbora između klasičnih, ravnih ili zaobljenih kontura, sa različitim sistemima zatvaranja i tri dubine ugradnje. Na taj način moguće je svaki prozor uskladiti sa i sa vašom vizijom i kreativnim zahtevima.

Među više od 2000 profila, lajsni i dodatnih elemenata za različite linije sistema, sigurno će se naći pravo rešenje i za vas.

Ukoliko se vaša zgrada nalazi „na sunčanoj strani ulice“, VEKA ima pravo rešenje za Vas – VEKA roletne, kapke i grilje. Vrlo lepo oblikovane, atraktivnog izgleda i sigurne pružaju delotvornu zaštitu od sunca, vrućine i neželjenih pogleda, a proizvode se u istim bojama i dezenima kao i prozorski profili. Kao i svi ostali VEKA profili, i kapci su napravljeni od kvalitetnog materijala, dugotrajnog i otpornog na razne klimatske uticaje i UV zračenje. Laki za održavanje, ne zahtevaju farbanje i specijalno čišćenje. Između pokretnih delova je moguće dozirati ulazak svetlosti, a opremljeni su i metalnim ojačanjem koji pruža adekvatnu statiku i povećava bezbednost od provale.

Uz VEKA prozorske sisteme je lakše i jednostavnije izabrati baš ono što vam je potrebno!

VEKA – ZA PROZORE DUGOG VEKA

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...
TikiCar 25.04.2019.
Spominje se povezivanje NBG sa Rakovicom, a...
veselnik 13.04.2019.
"Služba za urbanizam koja će okupiti 10 str...
Ljubinka 09.04.2019.
Da li se na zidove koji su krecenim prajmer...
Maks 04.04.2019.
Političari treba da shvate da se autoput, o...