MILWAUKEE - Program profesionalnih električnih i akumulatorskih alata

11.02.2019. | Gradjevinarstvo.rs

MILWAUKEE alati su u ponudi firma ELTEC Export-Import d.o.o. koja se bavi uvozom i distribucijom profesionalnog alata, instrumenata i opreme. MILWAUKEE je jedan od vodećih proizvođača industrijskih i profesionalnih alata najvišeg kvaliteta. U svom asortimanu poseduju čitav niz revolucionarnih tehničkih rešenja koja ih izdvajaju od svih ostalih proizvođača alata.

MILWAUKEE - Program profesionalnih električnih i akumulatorskih alata

Slogan firme „Nothing but Heavy-Duty“ jasno daje do znanja da ovaj američki brend ne pravi kompromise po pitanju kvaliteta svojih alata za koje ponosno tvrde da su napravljeni za najzahtevnije korisnike i rad u najtežim uslovima.

Najveće prednosti ovih alata su očigledne kod baterijskih alata koji su gotovo svi izrađeni sa FUEL motorima visokih performansi, bez četkica i sa REDLITHIUM-ION baterijama koje su ispitane za rad od ekstremno niskih temperatura od -20°C pa do +60°C. Takođe u svom asortimanu, naročito baterijskih alata, posedujemo niz specifičnih proizvoda koje većina drugih nema u ponudi, kao što su aku alat za pop-nitne, udarni odvijači ¾“, aku kompresor, SDS-MAx baterijski čekić...itd.

Svi MILWAUKEE alati su pokriveni trogodišnjom garancijom. Na zvaničnom sajtu može se pogledati kompletan asortiman proizvoda www.milwaukeetool.rs a takođe može se kontaktirati i firma ELTEC Export-Import d.o.o. za sve dodatne informacije ili ukoliko želite da probate i testirate bilo koji MILWAUKEE alat i sami se uverite u njihove prednosti i kvalitet.

Pored ovih alata u ponudi firme ELTEC Export-Import ima preko 50.000 različitih artikala od kojih na lageru uvek ima više od 6.000 artikala.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 04.08.2020.
Dobar dan, želim da odradim izolaciju krova...
Шумадинац 03.08.2020.
Да ли заиста нема никог ко би сагледао неоп...
Maja 31.07.2020.
Molim vas za cenu izolacije penom po m2 za ...
Aco 25.07.2020.
Da se moze graditi od ove cigle pečenjara.
Daniel Zebeljan 25.07.2020.
Koristio bi penu u brodogradnji.Kome se obr...