Nove Grundfos pumpe i uređaji za povišenje pritiska

05.04.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Novi asortiman Grundfos pumpi i uređaja za povišenje pritiska nudi samousisne, jednostepene pumpe koje se mogu koristiti u domaćinstvima, baštama, poljoprivredi, hortikulturi i lakoj industriji. Ove pumpe su kompaktne, čvrste i izuzetno trajne, čak i kada prepumpavaju vodu sa mehurićima vazduha ili peskovitim nečistoćama - maksimalno testirane kako bi se obezbedila nenadmašna pouzdanost Grundfos proizvoda.

Rezultat? Ekonomično rešenje koje se jednostavno instalira i kojim se lako upravlja, uz minimalno održavanje. Novi asortiman je dostupan od februara 2019. godine, u tri varijante:

  • JP Pumpa;
  • JP PT Pumpa sa ekspanzionom posudom;
  • JP PM Pumpa sa regulatorom pritiska.

Nove Grundfos pumpe i uređaji za povišenje pritiska

Zahvaljujući ugrađenom ejektoru sa vođicama, nove pumpe i uređaji za povišenje pritiska imaju odlične samousisne karakteristike, sa mogućnošću usisa sa dubine do 8 metara što ih čini idealnim za prepumpavanje vode iz bunara ili podzemnih rezervoara.

Novi asortiman odlikuje robustan dizajn, izrada od laganih, izdržljivih materijala koji pružaju odličnu otpornost na koroziju, sposobnost za optimalne performanse za dug period njihove upotrebe. S obzirom da je dodatna pouzdanost prioritet, monofazni modeli imaju ugrađenu termičku i strujnu zaštitu od preopterećenja, tako da nije potrebna dodatna zaštita motora.

Ako želite da saznate više o novim Grundfos pumpama i uređajima za povišenje pritiska, posetite stranicu www.grundfos.rs.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Darko 13.05.2019.
Gondola? Zbogom Kalemegdanu u UNESCO kultur...
TikiCar 25.04.2019.
Spominje se povezivanje NBG sa Rakovicom, a...
veselnik 13.04.2019.
"Služba za urbanizam koja će okupiti 10 str...
Ljubinka 09.04.2019.
Da li se na zidove koji su krecenim prajmer...
Maks 04.04.2019.
Političari treba da shvate da se autoput, o...